Hotel Clery (F)
Beoordeling: 4
NORD PAS DE CALAIS

Hotel Clery (F)

Kasteel hotel Clery is ligt in Nord Pas de Calais. Het is een klein, wit kasteel uit 1766 dat de authentieke charme van een familie-château van weleer biedt. Met gastronomisch restaurant.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 60,-

Hotel Cléry is gelegen aan de rand van Hesdin-l'Abbé en ligt op slechts 25 km. van de bekende badplaats Le Touquet waar in de zomer veel Parijzenaars komen. De kamers bevinden zich in het kasteeltje of in het bijgebouw en zijn charmant en verschillend ingericht. Met gastronomisch restaurant.

Omgeving
Vanuit Hesdin-L'Abbé kunt u mooie fietstochten maken in het groene achterland of u maakt een tochtje tot aan de zee. Niet ver van dit dorpje ligt Hardelot (9 km.), waar u heerlijk kunt uitwaaien. Op ongeveer 25 km. van Hesdin-L'Abbé ligt Le Touquet aan de Côte d'Opale. Dit is één van de drukste punten van de kustlijn tussen de monding van de Somme en de Belgische grens. Voluit heet deze badplaats Le Touquet Paris-Plage en is gebouwd in de 19e eeuw. Vooral tussen de twee wereldoorlogen was deze plaats erg in trek bij de 'beau monde'.

Onze tarieven

clery p.jpg
1 nacht of meer

LandhuisOvernachting Le Touquet

Genieten in een kasteelhotel vlakbij een mondaine badplaats!
60,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?