Blog

Slapen in een kasteel: een droom

Altijd al gedroomd om in een kasteel te overnachten? Het spreekt voor menigeen tot de verbeelding en haalt de ridder en prinses in ons naar boven.

Misschien wel het toppunt van romantiek. Overnachten in een kasteel was en is voor mij een van de meest spannende dingen. Al op de oprijlaan gaat mijn hart sneller kloppen en bij aankomst sta ik met verwondering bij de voordeur van het kasteel. Tijdens mijn eigen kasteelovernachtingen waande ik mezelf vaak in een sprookje. Ik raakte gefascineerd door de historie en de inrichting van het kasteel. Tevens hadden de kasteeltuinen natuurlijk ook mijn aandacht. Ik heb tijdens mijn kasteelreizen talloze chateaus bezocht. Natuurlijk was het ene kasteel spannender dan het andere. Samen met de kasteeleigenaren de torentrappen op om verborgen kasteelkamers te ontdekken. Of in oude documenten van het kasteel te mogen rondneuzen. Bijzondere ontmoetingen op bijzondere plaatsen. 
Kasteelovernachtingen.nl heeft een aanbod om uw kasteeldroom werkelijkheid te laten worden. 

Altijd al willen slapen in een kasteel? Boek een kasteelovernachting op deze website. 

Het ultieme cadeau voor Valentijn: doe een kasteelovernachting cadeau.