Villa nabij Montevarchi (Italië)
Beoordeling: 5
toscane

Villa nabij Montevarchi (Italië)

Kleinschalig design hotel, gevestigd in een 15de eeuwse villa gelegen in de Chianti streek, in het hart van Toscane. De villa is gelegen in een historische dorpje bovenop een heuveltop en biedt een wonderschoon uitzicht op het omliggende landschap.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 119,50

De villa is een toonbeeld van architecturale restauratie, waarbij het verleden op een zeer verfijnde manier met het heden wordt verenigd. De originele gevel valt op door de bijzondere gravures (in de vorm van strepen en golven) en de grijsachtige tinten. Deze kleurtonen zijn ook terug te vinden in het interieur van het hotel. Als u het hotel binnentreedt, voelt u meteen dat u hier te maken heeft met een design liefhebber. Alles in het hotel is met de grootst mogelijke aandacht ingericht, waarbij de zachte grijs en wit tinten prachtig met elkaar samen gaan. De inrichting is te omschrijven als modern, met hier en daar een historisch accent, sfeervol, trendy en ongecompliceerde luxe. Met andere woorden, een heerlijke plek om te genieten van de geneugten die Toscane te bieden heeft.

Er is een stijlvol restaurant met een uitstekende keuken. Hier geniet u van regionale producten, verse seizoensgerechten bereidt met kwaliteits ingrediënten en een topselectie van locale wijnen. Het restaurant is elegant en sfeervol. Maar als het even kan serveert men het diner op het terras in de tuin van de villa. De tuin is niet heel groot, maar zeer sfeervol. Er is een zwembad, omzoomd door lavendel, rozemarijn en witte rozen. Vanaf het terras geniet u van het wijdse uitzicht over de heuvels van de Chianti streek. Voor een drankje kunt u gebruikmaken van de poolbar, maar ook staat de ruime lounge tot uw beschikking.

Service staat op deze locatie hoog in het vaandel. De eigenaar heeft jaren in vijfsterren hotels gewerkt, en weet dus als geen ander wat een goede service is. U wordt in de watten gelegd en voelt zich alsof u thuis bent bij vrienden. 

Kamers
De 10 kamers zijn allen bijzonder ruim, waarbij enkele zelfs het formaat van een ruim appartement hebben. De sfeer van de kamers is in stijl met de rest van het hotel. U vindt hier mooie grijstinten, design meubels, heerlijke kwaliteitsbedden met knisperend katoen en veel oog voor details. Afhankelijk van de kamer heeft u uitzicht op het dorp of de omliggende heuvels.

Omgeving
Het kleine dorpje op een heuveltop middenin het Toscaanse landschap, nog net in de Chianti streek. U kunt hier prachtig wandelen, maar ook voor fietsers is dit een paradijs, al moet u wel een behoorlijke conditie hebben met de hoogteverschillen die deze streek biedt. Paardenliefhebbers kunnen terecht in de nabijgelegen 'Rendola Stallen'.

De volgende steden zijn op goed bereisbare afstand: Florence (60 km), Siena (45 km), Arezzo-Cortona (45 km), Radda in Chianti (40 min) en  Greve in Chianti (30 min).
Wijnproeven kunt u op de talrijke wijnestate in de omgeving. En voor de mode liefhebbers is er de Prada outlet op 15 minuten afstand van de Villa.

Geopend van half maart tot en met half november.

Onze tarieven

Sas Terras bij avond.jpg
TOP
Online aanbod

Romantisch overnachten in Toscane

Genieten in een van de kamers van deze prachtige villa. Een schitterende plek om de streek Toscane te ontdekken.
119,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het