Groepskasteel in Franse Ardennen (F)
Beoordeling: 3
NOORD FRANKRIJK

Groepskasteel in Franse Ardennen (F)

Leuke locatie voor kleine en grote groepen. Gelegen in de schitterende Franse Ardennen niet ver van de Belgische grens. Kan uitgebreid worden naar groepen van 95 personen.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 1.225,-

Groepskasteel in een prachtig natuurgebied. Geschikt voor groepen van 10 - 36 personen. Inclusief de bijgebouwen kunt u hier zelfs met 95 personen verblijven. Het kasteel ligt in het noordoosten van Frankrijk op een bebost domein van 35 hectare. U bent hier in de Franse Ardennen, op een kleine 3 kwartier rijden van de Belgische grens. Het kasteeldomein is een ideale uitvalsbasis voor het prachtige natuurgebied. U bent vlakbij het slagveld van Verdun en de eerste wijngaarden van de Champagne. Het interieur is deels nog authentiek. Inrichting met brocante meubels.

Dit domein is geschikt voor kleine en grotere groepen, het beschikt over twee zalen met een gezamelijke capaciteit van ruim 150 personen (voor recepties). Verwacht geen grote luxe, maar het is een ideale en fraaie plek voor grote partijen. U mag zelf ook decoratie meenemen. 

Er is een buitenzwembad (1/5 - 1/10). Deze is niet verwarmd.
Honden zijn toegestaan, max. 3 à € 8 per hond.
Er zijn 2 grote bbq's aanwezig. Externe catering en activiteiten kunnen worden geregeld en ingehuurd via derden.

Er is atijd haardhout aanwezig om een lekker knapperend vuurtje in de haard mee te stoken.

Indeling
Gelijkvloers: hall met trap, grote gang met trap, salon met open haard, grote zitruimte-eetkamer (90m²) voor 40 pers.; hiernaast bevindt zich nog een feestzaal voor 60 pers., te openen met een dubbele beglaasde deur. De grote eetzaal geeft uitzicht op het grote terras. Achterin bevindt zich de grote keuken, de toiletruimtes, een biljartkamer, een grote zaal met bar, biljart en tafeltennis, te gebruiken als speelzaal, 1 slaapkamer voor 2 pers. (gemakkelijk voor minder validen)

Eerste etage: 6 slaapkamers waarvan 5 met een dubbelbed en één met dubbelbed en 1 met een enkelbed. Er zijn 3 badkamers met een ligbad, waaronder één jacuzzi en douche, afzonderlijke toiletruimtes.

Tweede etage: twee kamers met 1*2pers;bed, 3 kamers met 1*2pers.bed en 2*1pers.bed,1 kamer met 1*2prs.bed en 3*1pers.bed. 3 afzonderlijke douches, 2 afzonderlijke toiletten.
De twee etages bieden met 13 slaapkamers een comfortabele capaciteit voor 36 personen.

Boven dit aantal kunt u uw gasten (tot 62 pers.) in de de bijgebouwen laten verblijven (eenvoudige slaapzalen met douchevoorzieningen).

Bent u met meer dan 24 personen, dan betaalt u extra € 35 p.p. per weekend; € 60 p.p. per midweek of € 80 p.p. per week.

U dient eigen linnengoed en handdoeken mee te brengen (kunnen niet gehuurd worden).

Weekendverhuur: vrij 16.00u tot zo 16.00u; Midweekverhuur: ma 16.00u tot vrij 10.00u; weekverhuur: vrij of ma 16.00u tot vrij of ma 10.00u.
in juli en augustus alleen per week te huur.

De huur is exclusief voor 1 groep.
Bij uw boeking wordt een aanbetaling van 25% gevraagd.

Energie wordt berekend naar verbruik van de tellers en volgens de op dat moment geldende tarieven voor electriciteit en stookolie.

Vooraf bezichtigen is uitsluitend mogelijk via een afspraak middels onze webredactie.

Onze tarieven

La Noue aanzicht vanaf zwembad.jpg

Met een kleine of grote groep in een kasteel met zwembad (tot 100 pers.)

Een verblijf in het Noorden van Frankrijk. U kunt tot 100 personen verblijven.
1.225,-
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?