Groepskasteel in Franse Ardennen (F)
Beoordeling: 4
6 personen gratis

Groepskasteel in Franse Ardennen (F)

Leuke locatie voor kleine en grote groepen. Gelegen in de schitterende Franse Ardennen niet ver van de Belgische grens. Kan uitgebreid worden naar groepen van 95 personen. Via Kasteelovernachtingen.nl boekt u 6 personen gratis.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 1.110,-

Groepskasteel in een prachtig natuurgebied. Geschikt voor groepen van 10 - 36 personen. Inclusief de bijgebouwen kunt u hier zelfs met 95 personen verblijven. Het kasteel ligt in het noord-oosten van Frankrijk op een bebost domein van 35 hectare. U bent hier in de Franse Ardennen, op een kleine 3 kwartier rijden van de Belgische grens. Het kasteeldomein is een ideale uitvalsbasis voor het prachtige natuurgebied. U bent vlakbij het slagveld van Verdun en de eerste wijngaarden van de Champagne.

Dit domein is geschikt voor kleine en grotere groepen, het beschikt over twee zalen met een gezamelijke capaciteit van ruim 150 personen (voor recepties). 

Er is een buitenzwembad (1/5 - 1/10). Deze is niet verwarmd.
Honden zijn toegestaan, max. 3 à € 8 per hond.
Er zijn 2 grote bbq's aanwezig. Externe catering en activiteiten kunnen worden geregeld en ingehuurd via derden.

Er is altijd haardhout aanwezig om een lekker knapperend vuurtje in de haard mee te stoken.

Indeling
Gelijkvloers: hall met trap, grote gang met eretrap, salon met open haard, grote zitruimte-eetkamer (90m²) voor 40 pers.; hiernaast bevindt zich nog een feestzaal voor 60 pers., te openen met een dubbele beglaasde deur. De grote eetzaal geeft uitzicht op het grote terras. Achterin bevindt zich de grote keuken, de toiletruimtes, een biljartkamer, een grote zaal met bar, biljart en tafeltennis, te gebruiken als speelzaal, 1 slaapkamer voor 2 pers. (gemakkelijk voor minder validen)

Eerste etage: 6 slaapkamers waarvan 5 met een dubbelbed en één met dubbelbed en 1 met een enkelbed. Er zijn 3 badkamers met een ligbad, waaronder één jacuzzi en douche, afzonderlijke toiletruimtes.

Tweede etage: twee kamers met 1*2pers;bed, 3 kamers met 1*2pers.bed en 2*1pers.bed,1 kamer met 1*2prs.bed en 3*1pers.bed. 3 afzonderlijke douches, 2 afzonderlijke toiletten.
De twee etages bieden met 13 slaapkamers een comfortabele capaciteit voor 36 personen.

Boven dit aantal kunt u uw gasten (tot 62 pers.) in de de bijgebouwen laten verblijven (eenvoudige slaapzalen met douchevoorzieningen).

De prijzen zijn normaliter basisprijzen tot 24 personen, (leeftijd v.a. 3 jaar).
Via Kasteelovernachtingen.nl ontvangt u 6 personen gratis,dus u boekt voor 30 personen voor de prijs van 24 personen.


Bent u met meer personen dan 30, dan betaalt u extra € 25 p.p. per weekend; € 40 p.p. per midweek of € 60 p.p. per week.

Weekendverhuur: vrij 16.00u tot zo 16.00u; Midweekverhuur: ma 16.00u tot vrij 10.00u; weekverhuur: vrij of ma 16.00u tot vrij of ma 10.00u.
in juli en augustus alleen per week te huur.

De huur is exclusief voor 1 groep.

Vooraf bezichtigen is uitsluitend mogelijk via een afspraak met onze webredactie.

Onze tarieven

La Noue aanzicht vanaf zwembad.jpg
6 PERS. GRATIS

Met een kleine of grote groep in een kasteel met zwembad (tot 95 pers.)

Een verblijf in het Noorden van Frankrijk. U boekt voor 30 personen, u betaalt slechts voor 24 personen en krijgt er dus 6 gratis. Uitsluitend via onze website te boeken.
1.110,-
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?

 
Beste,

Ik zou graag van 7 t/m 10 juni met een groep van ongeveer 70 personen in uw kasteel willen verblijven. Is deze datum nog beschikbaar en wat zouden de kosten bedragen?

met vriendelijke groet,

Henk Buamfalk

Gepost op dinsdag 18 december 2018
 
Hallo! Voor het vieren van oud en nieuw ben ik op zoek naar een locatie, het liefst vier ik dit met mijn vrienden in een kasteel, alwaar we kunnen dineren met elkaar. Is er nog een mogelijkheid om éen nachtje in een kasteel via uw website te boeken? Hartelijke groet, Roos
Gepost op donderdag 29 november 2018