Chateau Mont Royal (F), Luxe kasteelhotel bij Parijs***Boven Parijs***
BOVEN PARIJS
Beoordeling: 5
parijs e.o.

Chateau Mont Royal (F)

Luxe kasteelhotel bij Parijs

Gelegen in de bossen boven Parijs, zoals ze zelf schrijven in een oase. Het kasteel is prachtig van vorm en het interieur liegt er niet om. Ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs en het Chateau de Chantilly.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 98,-

Met maar liefst 100 kamers en suite behoort Chateau Mont Royal tot een van de grootste kasteel hotels van Frankrijk. Gelegen in de prachtige bossen boven Parijs geniet u hier van elke minuut. Prachtig gedecoreerde, gerenoveerde kamers.

Er is een weelderige eetzaal en een zomers terras. Het kasteel hotel biedt u de ideale omgeving voor een plezierig verblijf.

Er is een fraai zwembad en een gezellige bar.

Ideaal als uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs of het nabijgelegen schitterende Chateau de Chantilly, een kasteel dat een bezoek meer dan waard is.
Fantastische salons gedecoreerd met de fameuze fleur de lys. Paardenstallen, mooier ziet u ze haast niet. De kasteelheer dacht dat hij in een volgend leven als paard terug zou komen
en had hiervoor alvast voorzieningen getroffen!
Chantilly is vooral leuk op zondag als de Fransen hier een picknick op het grasveld met uitzicht op het kasteel houden. Lekker luieren en mijmeren.

Het hele jaar geopend.
 

Onze tarieven

Mont Royal terrace.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting in Mont Royal bij Parijs

Prachtige locatie voor een verblijf in de buurt van Parijs en omstreken.
98,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?