Chateau de Namur (B), Schitterend gelegen op de top van de Citadel van Namen
Beoordeling: 4
ARDENNEN

Chateau de Namur (B)

Schitterend gelegen op de top van de Citadel van Namen

Chateau de Namur is een kasteelhotel in België, gelegen op de top van de Citadel in een prachtig groen kader. Château de Namur heeft 30 kamers met alle comfort en zijn gastronomisch restaurant. Geschikt voor de culinaire romantici. Leuk voor een weekendje niet ver van huis.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 70,-

Er zijn 29 dertig kamers en suites met een elegant en toch modern karakter, waarbij de pastelkleuren zorgen voor een aangename sfeer. Elke kamer is voorzien van een volledig uitgeruste badkamer, een bureau, een TV toestel, een directe telefoonlijn en een minibar. Een aantal kamers bieden U een weids uitzicht op de Maasvallei en geven een gevoel van blijmoedigheid en rust. De kamers hebben zicht op het park van het kasteel (Clubs en Conforts) of op de vallei (Executives) : geen wegen, maar tuinen, bomen en een prachtig uitzicht op de Maasvallei.

Geinspireerd door Philippe Starck, een befaamd frans designer, is de badkamer zeer sober ingericht : wastafel, bad en douche, haardroger en spiegel zijn verwerkt in het marmer. Voor de gerieflijkheid bevindt het toilet zich in een aparte ruimte met kleine wastafel.

Onze tarieven

NAMUR 1.jpg
ONLINE AANBOD

KasteelOvernachting bij Namur

Een fantastische plek om te verblijven wanneer u de stad Namur (Namen) gaat ontdekken. Op doorreis naar het zuiden komt u er ook langs.
70,-
Wat voor locatie is het
Downloads

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?