Chateau Tilques (F), Een fraaie plek vlakbij Ieper
Beoordeling: 4
PICARDIE

Chateau Tilques (F)

Een fraaie plek vlakbij Ieper

Chateau Tilques is een kasteel in Picardië, Noord-Frankrijk. Het is een kasteel met veel authentieke elementen en kamers. Ideaal voor een weekendverblijf of midweek. Nabij het schitterende historische stadje Saint Omer. Op slechts 325 km van Utrecht!

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 72,50

St. Omer is een prachtige Franse stad met een rijke historie. Het ligt vlakbij het kasteel. U kunt in deze stad op het plein heerlijke restaurants en brasseries vinden. Er is hier natuurlijk ook een uitstekende markt.

Het kasteel biedt de warme charme en romantiek van landelijk Frankrijk. Het hotel is in 1891 gebouwd op de ruïnes van een 17e eeuws landhuis en ligt slechts 5 kilometer van Saint Omer.

Het hotel biedt 29 kamers in kasteelstijl en 24 kamers in een moderne stijl. Alle kamers zijn voorzien van een balkon of terras met uitzicht op het meer of de tuinen, in het Pavillon du Parc. Château Tilques ligt in het hart van de regio Audomarois, een beschermd natuurpark dat het dorpje Tilques omringd. Het hotel is slechts 30 minuten rijden van de Kanaaltunnel en de veerboothavens en is uitstekend gelegen voor een korte vakantie in Frankrijk. Maar Château Tilques is niet alleen een hotel voor een romantisch weekendje weg, het hotel is voor allerlei gelegenheden geschikt: een diner voor fijnproevers in het elegante restaurant in het 17e eeuwse koetshuis, een feest voor 150 personen, een zakelijke conferentie of een perslancering. De kamers zijn elegant ingericht en de salons en privé-kamers vormen een perfecte balans tussen nieuw en oud.

In dit kasteel heeft Jamie Oliver een deel van zijn kookopleiding gehad.

Er zijn 53 kamers.

 

Onze tarieven

tilques voor.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting bij Saint Omer

Genieten in het noorden van Frankrijk vlakbij het prachtige St. Omer en de kust. Leuk voor een weekendje of een langer verblijf in een prachtig natuurgebied.
72,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?