Chateau Isle Marie (F), Een juweeltje in Normandie vlakbij D-Day en Bayeux
Beoordeling: 4
NORMANDIE

Chateau Isle Marie (F)

Een juweeltje in Normandie vlakbij D-Day en Bayeux

Verblijf in een kasteelhotel in Normandië. Ligt vlakbij Bayeux, de D-Day stranden en golfbanen aan zee. Een schitterend gebied om te ontdekken.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 50,-

Dit privé kasteel ligt in Basse Normandie, in de streek La Manche, vlakbij de D-Day stranden Utah en Omaha, St. Mere Eglise, Bayeux, de Mont St. Michel en de grote havenstad Cherbourg. Het is een mooie plek van waaruit u de hele route van de invasie in Normandie kunt bezoeken. Maar ook een bezoek aan de havenstadjes St. Vaast la Hougue (oesterkwekerijen, Ile Tatihou en de 2 torens van Vauban - Unesco) en Barfleur zijn zeer de moeite waard. Of wat dacht u van de inmens grote stranden van Carteret en Portbail (zuidkant Manche). U kunt een schitterende route rijden langs de hoge kliffen en rotsen (Route des Caps). Het landschap is hier voor Nederlanders vreemd: koeien in weilanden die eindigen in rotsen en daaronder bevindt zich dan de azuurblauwe zee.

Gasten kunnen kiezen tussen kasteelkamers of kasteelappartementen in het naastgelegen manoir. De inrichting van het kasteel en het manoir zijn vergelijkbaar. Verblijft u in het manoir, dan bent u uiteraard ook van harte welkom voor een ontbijt of drankje in het kasteel.

Het kasteel wordt omgeven door 100 hectare grond met riviertjes en bossen. Het kasteel is gebouwd op de grondvesten van een oud fort van de VIkingen en vormt in de winter een eiland in een moeras.... Het landgoed maakt onderdeel uit van een nationaal park.   

Het kasteel ligt op 750 km van Utrecht en op 650 km van Maastricht.

 

Onze tarieven

Isle marie kamer d.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting op een romantisch eiland

U verblijft in een kamertype naar keuze. Een ideale locatie om dit deel van Normandië te ontdekken (Manche). D-Day stranden, Bayeux, Caen.
50,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?