Landgoed Zuylestein (NL)***nieuwe arrangementen***, Genieten in het romantische groene hart
NIEUWE ARRANGEMENTEN
Beoordeling: 5
UTRECHT

Landgoed Zuylestein (NL)

Genieten in het romantische groene hart

Dit 14e eeuwse landgoed ligt in de provincie Utrecht. U verblijft in het schitterende en authentieke poortgebouw of in de recent gerenoveerde Jagthut cottage. Zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Een bijzondere plek.

Arrangementen

2 arrangementen
vanaf 178,50

Vanaf de toegangspoort vond ik het hier al leuk. Een stukje doorrijden en u kijkt naar rechts naar de orangerie om te arriveren bij het monumentale 14e eeuwse Poortgebouw. Met zoals ze zelf zeggen een koninklijke allure. Het gebouw is een aantal jaren geleden getransformeerd tot een smaakvol ingerichte kleinschalige b&b midden in de bossen. Hoe romantisch is dat! De begane grond grenst aan een prachtige tuin. U kunt wandelen naar de voormalige orangerie via de fraaie tuinen. In de zomer staat het hier vol met prachtige hortensia's, een van mijn favoriete planten!

De gastenverblijven bevinden zich op de eerste verdieping, te bereiken via een trap. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt op de begane grond geserveerd. U kunt dan wegdromen terwijl u op de tuin uitkijkt.

Er is een leuke cottage, de Jagthut, te huur. Deze heeft  een houtkachel. Leuk voor een stoer weekend in de bossen met toch lekker comfort. Er is zelfs wifi! De Jagthut heeft een steile trap die niet geschikt is voor minder valide mensen.

Vanaf de zomer van 2020 is er tevens een luxe vakantiewoning in het Poortgebouw te huur. Een verblijf in stijl met alle comfort van nu!

U kunt vanaf het landgoed bijvoorbeeld op stap gaan naar Amerongen, natuurlijk gaat u ook het kasteel bezoeken. Zeer beroemd en historisch interessante plek vanwege het verblijf van Kaiser Wilhelm na de Eerste Wereldoorlog. Hierna vertrok hij naar Huis Doorn. 

Alle kamers hebben een minibar en u kunt op uw kamer koffie en/of thee zetten.

Tijdens uw verblijf kunt u de prachtig ommuurde tuin met gerestaureerde 17e eeuwse moestuin bezoeken. Een zeer inspirerende plek. Mijn eigen droom!! Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u de tuinen bezoeken en nieuwe oogst uit de moestuin kopen. Ingang is om de hoek van uw gastenverblijf in het oude poortgebouw. U betaalt een paar euro entree. Het is ook een goed idee om een rondleiding te nemen.

U betaalt toeristenbelasting voor uw verblijf. Het landgoed is het hele jaar geopend, behalve tijdens feestdagen en Oud & Nieuw.

Nabijgelegen restaurants

Nassau Zuylestein, Leersum
Restaurant Bentinck, Amerongen
Restaurant Nassau Zuylestein en Restaurant Bentinck werken met verse producten van het Zuylesteinse land
Herberg den Rooden Leeuw, Amerongen
Restaurant Buitenlust, Amerongen

Onze tarieven

Jagthut-slaapkamer.jpg
SPECIAL
2, 3, 4 of 7 nachten

Verblijf cottage de Jagthut met romantische houtkachel

Verblijf eens met zijn tweetjes op een zeer unieke plek in Nederland: in een bijzondere cottage met eigen houtkachel! Hoe romantisch wilt u het hebben. Voor een (lang) weekend, midweek of zelfs een hele week.
178,50
Villa hosta.jpg
NIEUW
2, 3 , 4 of 7 nachten

Villa Belle van Zuylen

Een prachtige vakantiewoning in het Poortgebouw van het landgoed. Logeren in stijl met alle comfort van nu.
225,50

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?