Landgoed Zuylestein (NL)***nieuwe arrangementen***, Genieten in het romantische groene hart
NIEUWE ARRANGEMENTEN
Beoordeling: 5
UTRECHT

Landgoed Zuylestein (NL)

Genieten in het romantische groene hart

Dit 14e eeuwse landgoed ligt in de provincie Utrecht. U verblijft in het schitterende en authentieke poortgebouw of in de recent gerenoveerde Jagthut cottage. Zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Een bijzondere plek.

Arrangementen

5 arrangementen
vanaf 82,50

Vanaf de toegangspoort vond ik het hier al leuk. Een stukje doorrijden en u kijkt naar rechts naar de orangerie om te arriveren bij het monumentale 14e eeuwse poortgebouw. Met zoals ze zelf zeggen een koninklijke allure. Het gebouw is een aantal jaren geleden getransformeerd tot een smaakvol ingerichte kleinschalige b&b midden in de bossen. Hoe romantisch is dat! De begane grond grenst aan een prachtige tuin. U kunt wandelen naar de voormalige orangerie via de fraaie tuinen. In de zomer staat het hier vol met prachtige hortensia's, een van mijn favoriete planten!

De gastenverblijven bevinden zich op de eerste verdieping, te bereiken via een trap. Het zeer uitgebreide ontbijt wordt op de begane grond geserveerd. U kunt dan wegdromen terwijl u op de tuin uitkijkt.

Sinds kort is er dus ook een leuke cottage met een houtkachel, de Jagthut. Leuk voor een stoer weekend in de bossen met toch lekker comfort. .

U kunt vanaf hier op stap naar Amerongen, natuurlijk gaat u ook het kasteel bezoeken. Zeer beroemd en historisch interessante plek vanwege het verblijf van Kaiser Wilhelm na de Eerste Wereldoorlog. Hierna vertrok hij naar Huis Doorn. 

Alle kamers hebben een minibar en u kunt op uw kamer koffie en/of thee zetten.

Sinds kort kunt u de prachtig ommuurde tuin met gerestaureerde 17e eeuwse moestuin bezoeken. Een zeer inspirerende plek. Mijn eigen droom!! Van 10.00 tot 16.00 uur kunt u de tuinen bezoeken en nieuwe oogst uit de moestuin kopen. Ingang is om de hoek van uw gastenverblijf in het oude poortgebouw. U betaalt een paar euro entree. Het is ook een goed idee om een rondleiding te nemen.

Minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De trap is 0.80cm breed; er is geen lift. De Jagthut heeft tevens een steile trap die niet geschikt is voor minder valide mensen.

U betaalt toeristenbelasting voor uw verblijf.

Het landgoed is het hele jaar geopend, behalve tijdens feestdagen en Oud & Nieuw.

Inchecken bij voorkeur tussen 11.00u en 13.00u (of na telefonisch overleg)

Onze tarieven

Zuyl gastenkamer.jpg
1 nacht of meer

LandhuisOvernachting Zuylestein

Genieten op een unieke plek in Nederland! Een bijzondere bed & breakfast midden in de natuur.
82,50
Il Sogno terras.JPG
SPECIAL
belle van zuylen kamer

Een vleugje Italië op Zuylestein

Kom culinair genieten en overnachten op een bijzonder landgoed met sinds kort een vleugje Italië.
115,-
Zuyl tuin.jpg
NIEUW
Belle van Zuylen kamer

Bruids- of romantisch arrangement

Een bijzondere plek om uw huwelijksnacht te vieren of iets anders romantisch. Genieten midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
124,50
Jagthut-slaapkamer.jpg
SPECIAL
minimaal 2 nachten

Verblijf cottage de Jagthut met romantische houtkachel

Verblijf eens met zijn tweetjes op een zeer unieke plek in Nederland: in een bijzondere cottage met eigen houtkachel! Hoe romantisch wilt u het hebben. Voor een (lang) weekend, midweek of zelfs een hele week.
150,-
Jagthutbuiten-gerda.jpg
AANBIEDING
7 nachten

Weekverblijf in cottage de Jagthut

Een heerlijk verkoelend plekje voor de zomer! Een verblijf in de Jagthut op dit landgoed is wel heel speciaal. Met een leuke aanbieding voor de maand juli, aankomst op 12, 19 of 26 juli
650,-
525,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?