Manoir de Digoine (F), Op weg naar het zuiden
Beoordeling: 4
Provence / Ardeche

Manoir de Digoine (F)

Op weg naar het zuiden

Een 18e eeuwse mansion, gelegen in de Provence dichtbij de canyons van de Ardèche en de kastelen van de Drôme. De decoratie van het kasteel vertelt het verhaal van een handelsreiziger die naar China ging. Iedere stop die hij op zijn reis maakte, ziet u terug in de kamers van dit bijzondere hotel. De kamers zijn er naar vernoemd.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 49,50

Ligging

Ligt vlakbij een afslag aan de Route du Soleil, tussen Montélimar en Bollène, in het hart van de Côtes du Rhône, vlakbij een afslag van de Route du Soleil. Op het kasteel kunt u advies verkrijgen op het gebied van wijnproeverijen, kooklessen, bezoek aan kastelen, wijnkelders etc. Tevens is er informatie over het proeven van de producten uit de streek: olijfolie, truffels, kastagnes, lavendel.

Kamers
De kamers en suites hebben allemaal hun eigen thema. U boekt via ons kamers zonder ontbijt. Dit kunt u natuurlijk wel bijboeken.

Dineren
Buiten het hoogseizoen wordt er voor gasten gekookt. Tijdens het hoogseizoen kunt u in het restaurant naast het manoir dineren.

Omgeving
Er zijn veel historische dorpjes in de omgeving: Bourg St Andéol (met paleis), Saint Montant en zijn fort , Viviers, Saint-Paul Trois Chateaux, Saint-Restitut, de kastelen van Grignanan en Suze la Rousse, de citadel Roquemaure. Maar ook Montélimar is een bezoek waard, een prachtige stad die bekend staat om zijn nougat.

Activiteiten
Het hotel ligt nabij Parc Naturel des Cévennes, alwaar u diverse activiteiten kunt ondernemen: kayakken op de rivier de Ardèche, bezoek aan de grotten (Grotte Chauvet, Aven Marzal, Grotte de St Marcel, Aven d’Orgnac), wandel- en fietstochten. Op de locatie kunnen ze u hier voldoende over informeren.

Festivals
In de regio worden diverse festivals georganiseerd: muziekfestival van Orange, Blues in Bagnols-sur-Cèze en natuurlijk de féria van Nîmes (40 minuten/auto) en het festival van Avignon (45 minuten/auto).

Ontspanning 
U kunt aan het einde van de dag volledig ontspannen met een kopje thee en iets later proeft u een van de wijnen en hapjes die zorgvuldig voor u uitgezocht zijn. Het diner kunt u van tevoren reserveren (niet inbegrepen in de arrangementen).

Capaciteit
Het manoir heeft vijf kamers en twee gemeubileerde appartementen In totaal kunnen er 25 personen verblijven.

Reserveren met credit card
Om uw reservering te bevestigen wordt door de eigenaar om uw credit card gegevens gevraagd. Wanneer u binnen 2 weken voor aankomst annuleert of niet komt, wordt uw verblijf middels u credit card in rekening gebracht.

Onze tarieven

Digoine entree auto1.jpg
ONLINE AANBOD

Op doorreis via de route du soleil in landhuis Digoine

Overnachting in een bijzondere suite of kamer. Voor stellen en gezinnen. U kunt online de beschikbaarheid bekijken
49,50

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?