Amberley Castle (UK),  Terug naar de middeleeuwen ***NIEUW***
NIEUW
Beoordeling: 6
ENGELAND

Amberley Castle (UK)

Terug naar de middeleeuwen

Fan van Bridgerton? Terug naar de middeleeuwen, prachtige tuinen om romantisch doorheen te wandelen? Dit is de ultieme plek. Met oude vloeren, tapijten en harnassen. Droom lekker weg en geniet.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 175,50

In dit 900-jaar oude West Sussex-kasteel kunt u overnachten binnen middeleeuwse muren. Het is een historische accommodatie met de luxe en het comfort van vandaag. U kunt wandelen door de prachtige tuinen en daar bevindt zich tevens een putting golfbaan met 18 holes en 2 meren. 

In Amberley Castle kunt u fantastisch dineren. Het is alom geliefd en zelfs bekroond voor de kwaliteit van zijn maaltijden. U kunt dineren in de 12e-eeuwse Queen's Room met zijn gewelfde plafond of in de Great Room, compleet met eikenhouten vloeren, een tapijt en harnassen. Hoe geweldig is dat!

De elegante kamers zijn ingericht met antiek en fijne stoffen. Bij aankomst in de kamer staan er lekkere koekjes voor u klaar. Alle kamers zijn voorzien van zachte badjassen, slippers, een flatscreen-tv en koffie- en theefaciliteiten.Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijk verblijf.

Het Amberley Castle wordt volledig omsloten door de oude muur en heeft een ophaalbrug die 's nachts wordt gesloten.
U kunt de wallen opklimmen om te genieten van een prachtig uitzicht, u kunt tennis op het terrein spelen of u aan croquet wagen!

Het hele jaar geopend..

Onze tarieven

Amberley hemelbed.jpg
online aanbod

Overnachten als in Bridgerton

Terug naar de middeleeuwen, neem uw jurken en kostuums mee om hier in stijl te kunnen verblijven.
175,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?