Chateau Oliveau, Logeren in de Alliers***nieuw***
NIEUW
Beoordeling: 4
auvergne / allier

Chateau Oliveau

Logeren in de Alliers

Een romantisch plekje niet ver van de schitterende rivier de Allier. Ook niet ver van de grote weg en dichtbij de historische stad Nevers (aan de Loire).

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 57,50

Château Oliveau is een landelijk, rustig gelegen en bijzonder sfeervolle chambres d'hôtes met mooi ingerichte kamers.

Het ligt in het midden van Frankrijk (Bourgogne / Niévre) en heeft een groot park van 3,5ha. 

De Nederlandse eigenaren werken met veel plezier in de chambres d'hôtes waarbij zij alles in het werk stellen om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.
Gelukkig is dit niet onopgemerkt gebleven... de gasten waarderen hun verblijf met een gemiddelde score van 9,8 op o.a. booking.com. 

Op Château Oliveau verblijven veel mensen die voor activiteiten komen op het bekende race circuit van Magny-Cours en veel mensen die het mooie plaatsje Apremont-sur-Allier (Parc Floral) komen bezoeken. Omdat het halverwege de route ligt naar Zuid-Frankrijk verblijven er tevens veel mensen die op de heenreis zijn naar of op de terugweg zijn van hun
vakantiebestemming, Daarnaast verblijven er veel natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. 

Bij de renovatie van Château Oliveau zijn alle authentieke onderdelen van het huis bewaard gebleven. De kamers zijn ruim en voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.
Een meerdaags verblijf is zeker aan te bevelen; er valt in de omgeving genoeg te zien, te doen en vooral veel te genieten!

Oliveau is gemakkelijk bereikbaar en ligt 7km van de snelweg A77 / N7 tussen Nevers en Moulins.
U kunt uw auto op eigen terrein parkeren evenals uw caravan of aanhanger.

Onze tarieven

Oliveau ontbijt.jpg
NIEUW
online aanbod

Overnachten op Mars

Hoe leuk is dat? Overnachten in een kasteel in een dorpje dat Mars heet? Vlakbij de schitterende rivier de Allier. Kijk snel voor het online aanbod.
57,50
Rubrieken

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?