Kasteel in de Auvergne bij Arboretum de Balaine (F), Een uniek plekje in de Allier***NIEUW***
NIEUW
Beoordeling: 5
ALLIER / AUVERGNE

Kasteel in de Auvergne bij Arboretum de Balaine (F)

Een uniek plekje in de Allier

Dit kasteel ligt op het landgoed van het Arboretum de Balaine, een schitterend park vol met de meest fantastische bomen.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 65,-
Dichtbij Moulins. Ideale plek voor een korte of langere vakantie. Kijk online naar de mogelijkheden.

La Demeure d'Aglaë, zo heet dit kasteel bij het Arboretum de Balaine, ligt in het hart van de schitterende streek de Allier, op 15 km van Moulins. Het is een 19e-eeuws kasteel dat wordt omgeven door een groot park met de meest prachtige bomen (arboretum) en vooral ook veel rhododendrons. Gasten kunnen in de gehele accommodatie gebruikmaken van gratis WiFi. Tijdens uw verblijf is het zeer aan te raden om een wandeling door het park te maken.

Alle kamers beschikken over een inrichting in Engelse stijl en antieke meubels, en zijn voorzien van een eigen badkamer, gratis toiletartikelen en een zithoek. Ze kijken uit op het park en een aantal van de kamers heeft ook een eigen terras.

Elke ochtend kunt u genieten van een continentaal ontbijt. De accommodatie beschikt over een lounge, een bibliotheek en u kunt gebruikmaken van een kleine keuken.

De stad Nevers ligt op 35 km afstand en het racecircuit Nevers Magny-Cours ligt op 30 km. Er zijn talloze brocantes in de buurt voor de liefhebbers.

 

Onze tarieven

Balaine entree.jpg
NIEUW
ONLINE AANBOD

Kasteelovernachting in Arboretum

Overnachten in een kasteel op een schitterend landgoed tussen prachtige bomen en rhododendrons. Een unieke belevenis. Zeer makkelijk aan te rijden vanaf de N7 tussen Nevers en Moulins.
65,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?