Manoir van Ravenoville***NIEUW***, Een landhuis voor groepen vlakbij Sainte Mere Eglise tot 8 pers.
NIEUW
Beoordeling: 6
BASSE NORMANDIE

Manoir van Ravenoville

Een landhuis voor groepen vlakbij Sainte Mere Eglise tot 8 pers.

Schitterend verbouwd landhuis voor groepen tot 8 personen op 2 km van Ste Mere Eglise. Zeer luxe accommodatie met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Minimaal voor 2 nachten te huur. Kijk online voor de beschikbaarheid en prijzen.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 627,-

Enkele jaren geleden aangekocht door de familie Eiffel (van de toren!) en op indrukwekkende wijze gerenoveerd.

Schitterend groepskasteel in een klein dorpje aan zee vlakbij het beroemde Utah Beach. Dit chateau is in de 17e nog grondig aangepast. Voor de liefhebbers van architectuur is het een waar plezier hier te verblijven. Maar iedereen die geinteresseerd is in de wereldgeschiedenis, natuur, cultuur en sport komt hier aan zijn trekken. Ook culinair een zeer aantrekkelijk gebied met fantastische restaurants. 

Dit kasteel heeft een fraaie salon met grote kroonluchters en een eetkamer. Er zijn 4 slaapkamers met elk zijn eigen badkamer. Alle kamers reflecteren een tijdperk maar hebben hun moderne comfort.

Te huur voor minimaal 2 nachten voor 2 - 8 personen.

Bij het kasteel hoort een fraai landgoed. U treft er een meertje met de natuur in zijn pure vorm. 

Er wordt een aanbetaling van 30% (non-refundable) gevraagd bij uw reservering. Er kunnen geen bedden worden bijgeplaatst. U dient uw aankomsttijd door te geven.

Reistijd vanaf Utrecht is 7 uur.

 

Onze tarieven

Raven terrein.jpg
ONLINE AANBOD

Groepsverblijf tot 8 personen

Een zeer luxe en geweldige plek in Basse Normandie. Vrijwel aan het strand. Verbiljf vanaf 2 - 8 personen. Talloze mogelijkheden voor dagtrips naar de landingsstranden (al dan niet met gids), St. Vaast la Hougue, Barfleur, Ste Mere Eglise, Carteret, Barfleur, Mont St. Michel
627,-