Vakantiehuis Bordeaux (4 - 16 pers.)***NIEUW***
NIEUW
Beoordeling: 5
Omgeving Libourne en Bergerac

Vakantiehuis Bordeaux (4 - 16 pers.)

Een geweldige plek in de Dordogne met zwembad voor kleine en grotere groepen (gezinnen met en zonder kinderen). Een verblijf in dit huis staat garant voor een geslaagde vakantie.

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl onder vermelding van data en aantal nachten en personen

De hoeve 40m lang en heeft een oppervlakte van 350m2. De ruimtes zijn licht, groots en open, met hoge plafonds, hoge ramen en uitslaande deuren.

Het interieur is een mix van oude stenen en nieuwe strakke materialen, veel wit, met af en toe accenten van brocante. Er is een groot salon met open haard, een grote eetkamer met bibliotheek en kachel, een volledig ingerichte leefkeuken met houtstoof. Er is ook een wasmachine.

Er is een bbq en een leuk detail is de oude broodoven met overdekt zitje.

Het zwarte zwembad en de openlucht jaccuzzi vergroten het genot. Het tennisveld en de petanquebaan, alsook een leuk restaurantje in het dorp zijn op wandelafstand.

Het geheel is ideaal voor 4 tot 16 personen + enkele babies, met ruime slaapkamers tussen de 20 en 40m2, er is 4 keer apart sanitair met ligbadden en inloopdocuhes en 4 aparte wc's.

De indeling van de vertrekken ziet er als volgt uit (van links naar rechts):

Aan de ene kant van het huis is er een grote slaapkamer van 40m2 met open haard en eigen sanitair (1 dubbel bed en 1 bedsofa). Deze kamer heeft een inloopdouche en ligbad. Er is een aparte wc.

In het midden van het huis lopen zithoek (40m2), eetbibliotheek (40m2) en leefkeuken (40m2)in elkaar over, met open verbindingen. Overal zijn de plafonds meer dan 3,5m hoog met eeuwenoude balken.

In de salonruimte gaat een trap naar de bovenverdieping waar er een kamer van 35m2 is en waar een grote slaapruimte is voorzien van +/- 60m2. Ideaal voor de kinderen, maar het kan natuurlijk ook voor volwassenen gebruikt worden of voor een gezin. Ook daar is er een aparte douche, bad en wc.

Naast de keuken en centrale inkomhal, zijn er nog eens twee grote slaapkamers met elk een dubbel bed en extra slaapbank (dus telkens voor 2 volwassenen en eventueel extra slapers). Eentje ervan heeft ook een eigen open haard en aparte badkamer met douche en bad. De andere kamer heeft een open sanitair verwerkt in de kamer, wel met aparte wc.

Er zijn ruime comfortabele bedden van 180 x 220 die ook los van elkaar kunnen gezet worden tot 2 x 90 x 220. Er zijn babybedjes ter beschikking die her en der kunnen worden bijgezet in de kamers. 

Kamerindeling

Kamer 1: West
35m2 (4pers+evt babybedje): zwart-witte kamer met open haard; dubbel hemelbed 180*220, bedsofa van 140*200,
ligbad in de kamer, halfopen badkamer met inloopdouche en gesloten wc

Kamer 2: Midden
25m2: (3pers+evt babybedje): zilver-witte kamer met dubbel bed 180*220, bedsofa van 105*200, charleston ligbad op pootjes in de kamer en glazen inloopdouche, aparte wc in gangetje

Kamer 3: Oost
20m2: (3/4 pers+evt babybedje): goud-witte kamer met open haard; dubbel bed 180*220, bedsofa van 114*200, aparte badkamer met ligbad, grote douche en wc

Kamer 4: 1ste etage
etage: 35m2: (2/3 pers): ruime zolderkamer met dubbel bed 180*220, aparte badkamer te delen met andere etagekamer met ligbad, douche, wc

Kamer 5: 1ste etage
etage: 30m2: kinderkamer met 5+ slaapplaatsen, ingericht met veel kleurtjes, lichtjes, met speelgoedkoffer etc..., deelt de badkamer

Huurprijs

Bij de huurprijs zitten alle kosten van bad- en bedlinnen, elektriciteit, water en schoonmaak inbegrepen en taxe de Séjour (gemeentelijke verblijftaks) inbegrepen. 
Bij een verblijf van 2 weken of langer is een wekelijkse poetsbeurt voorzien op zaterdag. 
Bij aankomst en vertrek wordt door de huurder de staat van het meubilair en de inboedel nagekeken. De huurder dient de schade te vergoeden van verdwenen, gebroken of beschadigde goederen. Waarborgsom van 500 €.

Aankomst en Vertrek
Aankomen kan vanaf 16.00 uur. (vanwege organisatorische redenen kan het helaas niet eerder) Vertrek in de ochtend tegen 10.00u 

(Aan)betalingen
De aanbetaling bedraagt 25% van de reserveringssom en het saldo 2 maanden voor aankomst. 

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl onder vermelding van data en aantal nachten en personen

Kastelen in Frankrijk per streek

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?