Chateau de Burnand (F), Overnachten ter hoogte van Macon
Beoordeling: 4
BOURGOGNE

Chateau de Burnand (F)

Overnachten ter hoogte van Macon

Een historische plek in de Bourgogne. Niet ver van de route du soleil. Vanaf hier kijkt u magistraal over de velden. Bijzonder verblijf gegarandeerd.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 75,-

Chateau de Burnand is een zeer bijzonder kasteel en ligt in de Bourgogne temidden van de prachtige wijnvelden en 13 ha park. Het is nog behoorlijk authentiek gebleven. 
Het kent een prachtige geschiedenis van een familie die het kasteel simpelweg verlaten heeft. Bij het kasteel bevindt zich eveneens een kerkhof met de overleden kasteellieden.

De kamers zijn voorzien van een stijlvolle inrichting en de meeste hebben een eigen badkamer met een bad of douche. Elke ochtend kunt u genieten van een ontbijt in het kasteel. 

U kunt gaan vissen, wandelen of paardrijden in Cluny, op slechts 22 km afstand. Verder kunt u ook een bezoek brengen aan de grotten in Azé, op 28 km afstand. Saint-Gengoux-le-National ligt op nog geen 4 km rijden. Montceau-les-Mines bevindt zich op minder dan 35 km.

Wijnproeven doet u in Beaune, Buxy of gewoon op de wijnboerderijen. 

Er zijn 5 gastenkamers, niet alle kamers hebben een eigen badkamer.

 

Onze tarieven

burnand-zijgevel-f.jpg
ONLINE AANBOD

KasteelOvernachting aan Route du Soleil

Een unieke plek op weg naar uw vakantiebestemming. Even weg van de route du soleil en terug in de tijd. Voor korte of langere tijd.
75,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?