Slot Doddendael (NL), Een unieke locatie vlakbij Nijmegen***exclusief arrangement***
EXCLUSIEF ARRANGEMENT
Beoordeling: 5
LAND VAN MAAS EN WAAL

Slot Doddendael (NL)

Een unieke locatie vlakbij Nijmegen

Slot Doddendael doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. U waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie waar u sinds kort ook kunt overnachten. Er zijn 2 schitterende gastenkamers in het slot en 1 in het koetshuis.

Arrangementen

3 arrangementen
vanaf 50,-

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot zelf vindt u een brasserie en een gezellige landgoedwinkel. Er zijn 3 schitterende ruime gastenkamers. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is Doddendael een sfeervolle en prachtige plek voor een heerlijk verblijf, een weekend of midweek.

Brasserie
Slot Doddendael heeft een brasserie. Deze is 4 dagen per week (donderdag t/m zondag) geopend (zie tijden hieronder). Het à la carte restaurant is gevestigd in de slotkelder, het prachtige vertrek met zijn gewelven, dat bovendien beschikt over een ruim terras. De brasserie is een zeer geschikte plek voor een lunch of diner. Het is ook mogelijk om te reserveren voor een brunch of high tea.

Er wordt zoveel mogelijk met seizoensgebonden en regionale producten gewerkt. Menu's vanaf € 27 p.p. Iedere laatste zondag van de maand wordt er een culinair 4-gangen maandmenu van de chef geserveerd voor € 30 p.p.. De Brasserie is open voor publiek.

Openingstijden Brasserie Baronne
lunch 12.00u – 15.30u  uitsluitend op zondag
diner donderdag t/m zaterdag:  17.00-23.00u en zondags: 12.00 -23.00 uur.

Kasteelkamers
Wie wilt er nu niet overnachten in een echt kasteel? Er zijn 2 prachtig gerenoveerde kamers (Diederick en Catharina) in het slot zelf met uitzicht over de binnenplaats, boomgaarden en kasteeltuinen. s Ochtends wordt een uitgebreid ontbijt op de kamer geserveerd. Van donderdag tot en met zondag is tevens de Brasserie in de Slotkelder geopend voor lunch, diner of glas wijn. Heerlijk wandelen of fietsen over de dijk (op 100m afstand). Een ideale plek om er eens een paar dagen tussen uit te gaan in het land van Maas en Waal, vlakbij Nijmegen. Ook vlakbij de tuinen van Appeltern.

De Suite
Slot Doddendael beschikt ook over een prachtige suite om te blijven overnachten na bijvoorbeeld een huwelijksviering, feest of gewoon voor een heerlijk weekend weg. Deze prachtige en ruime kamer met authentiek balkenplafond is van alle gemakken voorzien. De super romantische en ruime suite is gevestigd in het koetshuis en kijkt uit op de binnenplaats, de boomgaarden en het landgoed. De suite is voorzien van een badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en apart toilet. Naast een ruime slaapkamers heeft deze kamer ook een apart zitgedeelte. Een unieke ervaring om te slapen in een echt kasteel!

Op de kamers en in de suite staat een waterkoker.

Tijdens uw verblijf op dit slot zult u merken dat alles zeer persoonlijk en kleinschalig van opzet is. Er zijn in totaal 3 gastenkamers, de eigenaren wonen tevens in het slot. Zij zullen u van harte welkom heten en het u zeer naar de zin maken. U ontbijt op de kamer en desgewenst kunt u maaltijden nuttigen in de Brasserie (don-zondag). 

In het weekend zijn er nogal eens bruiloften en partijen. Geluidsoverlast van muziek wordt zoveel mogeljik beperkt maar kan niet altijd helemaal worden uitgesloten.

Slot Doddendael is het hele jaar geopend.

Onze tarieven

DOD Catharina LR.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting (Catharina)

Kom genieten in het land van Maas en Waal, lekker wandelen en fietsen, ontbijt op de kamer, schitterende wandelingen door de boomgaarden op het landgoed.
50,-
DOD Kasteelkamer Diederick LR.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting (Diederick)

Kom genieten op een uniek plekje in Nederland, vlakbij Nijmegen in het land van Maas en Waal. Met ontbijt op de kamer.
57,50
DOD eten LR.jpg
van donderdag - zondag

Culinair arrangement in Slot Doddendael

Genieten op dit bijzondere kasteeltje in een van de 2 kamers of de suite. Met een 5-gangen verrassingsmenu in de Brasserie.
114,75

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?