Historische Limburgse boerderij (NL)***GROEPEN TOT 60 PERS***
GROEPEN TOT 60 PERS
Beoordeling: 5
ZUID-LIMBURG

Historische Limburgse boerderij (NL)

Op de grens van Limburg en België ligt een historische boerderij voor kleine en grote groepen. Alle kamers hebben een eigen (design)badkamer. In de omgeving is veel te doen. Een geweldige locatie voor een familiefeest, een bruiloft of gewoon een gezellig weekend of midweek met vrienden! Tot 60 personen.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 49,50

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag. Mailt u naar info@kasteelovernachtingen.nl onder vermelding van het aantal personen, de gewenste data.alsmede uw contactgegevens.

Een schitterend verbouwde groepsaccommodatie in Limburg, dichtbij de grens met België (paar honderd meter). Alle slaapkamers en badkamers hebben dezelfde inrichting. Het unieke aan deze locatie is dat bijna alle slaapkamers een eigen badkamer hebben. Er zijn voornamelijk tweepersoonskamers maar ook enkele vier- en zespersoonskamers. Kortom een ideale locatie voor groepen en grote gezinnen of families. In de omgeving is erg veel te doen. leuke steden, een manege (200m), een zwembad (3 km), veel weilanden en wandelpaden. De accommodatie heeft een schitterend uitzicht op de weilanden, de paarden en de koeien.

De huizen hebben een capaciteit voor groepen van 10, 20/22/26 en 36 personen. Combinaties van de huizen zijn mogelijk. Alle huizen hebben hun eigen terras. Heeft u nog meer gasten? Een zeer nabijgelegen hotel kan dan uitkomst bieden.

Alle kamers bieden met comfortabele boxspringbedden een goed slaapcomfort. Desgewenst zijn bijzetbedden en kinderbedden beschikbaar. Elk van de drie huizen beschikt over een eigen, compleet geoutilleerde, luxe keuken. U kunt echter ook de catering ter plaatse inhuren (ontbijt/lunch/diner). Het interieur heeft een persoonlijke tint van de eigenaar gekregen. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer en identiteit. De interieurs zijn met zorg en gevoel voor sfeer en stijl verzameld tijdens diverse bezoeken aan antiekmarkten in de omgeving. 

De huizen zijn zeer geschikt als vakantieverbiljf maar ook voor zakelijke bijeenkomsten.

Indeling van de huizen

Huis voor 10 personen

Deze oude boerderijwoning is stijlvol gerestaureerd met oude eiken spantconstructies, authentieke tegelvloeren en een grote pui met prachtig vergezicht over het dorpje.
Grote stijlvolle woon-eet kamer met vloerverwarming, ingericht met mooie meubels uit grootmoeders tijd. TV, DVD speler en stereo installatie.
Er zijn 3 sfeervolle ruime tweepersoonskamers met 1-persoons boxspringbedden. Er is een ruime 4-persoons kamer met 1-persoons boxspringbedden en twee luxe badkamers, waarvan één met ligbad. In overleg kunnen er boxspringbedden bijgeplaatst worden .

In de keuken treft u een combi magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, een grote 150 liter koelkast met vriesvakje en een 5-pits gaskooktoestel. Er is voldoende servies en kookgerei aanwezig.

Huis voor 20 personen

Dit huis is prachtig gerestaureerd met veel authentieke bouwmaterialen die een bourgondische en zeer warme sfeer uitstralen. De vakantiewoning heeft een prachtig wijds uitzicht over de aangelegen weilanden en het bos. Er is een grote stijlvol ingerichte woonkamer met schitterende franse kalkzandstenen schouw en gezellige houtkachel, vloerverwarming, TV, DVD speler en stereo installatie.
Er zijn 9 slaapkamers: 8 sfeervolle ruime tweepersoons kamers met 1-persoons boxspringbedden en één ruime 4-persoonskamer met 1-persoons boxspringbedden. Elke kamer heeft zijn eigen luxe badkamer. In overleg kunnen er boxspringbedden bijgeplaatst worden.
Er zijn twee kamers op de begane grond. Van een kamer is ook de badkamer(douche) rolstoeltoegankelijk.  

In de keuken treft u een combi magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, een grote 150 liter koelkast met vriesvakje, en een 5-pits gaskooktoestel. Er is voldoende servies en kookgerei aanwezig. 

Huis voor 22-26 personen

Dit huis is prachtig gerestaureerd, met veel authentieke bouwmaterialen die een bourgondische en zeer warme sfeer uitstralen. De woning heeft een prachtig wijds uitzicht op de poel en twee bossen.  

Er is een grote stijlvol ingerichte woonkamer met een schouw en een gezellige houtkachel, vloerverwarming, TV, DVD speler en stereo installatie. De eetkamer heeft een eikenhouten balkenplafond.

Er zijn 9 slaapkamers: 8 sfeervolle ruime 2-persoonskamers met 1-persoons boxspring bedden en één sfeervolle 6-persoonskamer met 1-persoons boxspring bedden. Elke kamer heeft zijn eigen luxe badkamer, In overleg kunnen er extra boxspring bedden bijgeplaatst worden.

In de keuken treft u een combi magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, een grote 150 liter koelkast met vriesvakje, en een 5-pits gaskooktoestel. Er is voldoende servies en kookgerei aanwezig. 

Voor 26 personen kan dit uitgebreid worden naar een extra 4-persoonskamer met badkamer.

Er zijn twee kamers op de begane grond. Van een kamer is ook de badkamer(douche) rolstoeltoegankelijk. 

Huurperiodes
U kunt de huizen huren per lang weekend, midweek (ma-vrij) of per week

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag. Mailt u naar info@kasteelovernachtingen.nl onder vermelding van het aantal personen, de gewenste data.alsmede uw contactgegevens met bij voorkeur een vast telefoonnummer. Graag alleen serieuze aanvragen.

Onze tarieven

Smockelaer kamer.jpg
Online aanbod

Verblijf historische boerderij voor stellen en gezinnen

Verblijf in een van de kamers van deze historische boerderij en maak iets bijzonders mee. Zuid-Limburg is prachtig om te verblijven.
49,50

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?