Kasteel Sterkenburg (NL), Romantisch overnachten in Midden-Nederland
Beoordeling: 5
utrecht

Kasteel Sterkenburg (NL)

Romantisch overnachten in Midden-Nederland

Geef uw partner een romantisch cadeau. Een bijzondere overnachting, centraal gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Sterkenburg biedt een stijlvolle en vooral unieke plaats voor een bijzonder verblijf.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 72,50
Kasteel Sterkenburg is een schilderachtig, particulier bewoond kasteel bij Driebergen-Rijsenburg, zeer centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit het hele land, op slechts enkele kilometers van de A12 (15 minuten van Utrecht, circa 75 km van Den Haag, 70 km van Amsterdam, 60 km van Arnhem en ’s-Hertogenbosch).
 
Inrichting en sfeer
In de comfortabele en gerenoveerde kamers in de bijzondere torenkamers en statige suites in het kasteel, kunt u uw dagelijkse beslommeringen en de drukte van alledag even ontvluchten. De kamers in de bijgebouwen zijn alle geschikt voor 2 personen (op 2 kamers in het Tuinmanshuis is ruimschoots plaats voor een 3e bed) en beschikken over eigen badkamers.
Een wandeling of picknick in de rustgevende en lommerrijke omgeving, of gewoon een boek lezen op uw kamer of één van de zonnige terrassen: de keuze is aan u. Na een heerlijke nachtrust in een van de prachtige slaapvertrekken staat een uitgebreid kasteelontbijt gereed in de eetkamer van het Tuinmanshuis, met schitterend uitzicht op de vijver van het landgoed, in de eetkamer van het kasteel, op een terras of natuurlijk op uw eigen kamer. Geniet en laat u verwennen door al het prachtigs dat het landgoed Sterkenburg en haar omgeving u te bieden heeft.
 
Op het kasteel kunt u niet dineren, in de omgeving zijn echter voldoende restaurants.

Onze tarieven

Sterkenburg gastenkamer schildpad.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting op Sterkenburg

Een prachtig verblijf in een van de kasteelkamers. Een unieke kans om een authentiek kasteel te bezoeken.
72,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?