Martin's Relais (B), Gelegen in het hart van Brugge***top***
TOP
Beoordeling: 5
BRUGGE

Martin's Relais (B)

Gelegen in het hart van Brugge

Voormalig gouverneurshuis Oud Huis Amsterdam. Een schitterende locatie in het centrum van het historische en prachtige Brugge. Een ideale plek om deze prachtige stad te ontdekken.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 75,-

Martin’s Relais Oud Huis Amsterdam is een bijzonder karaktervol pand waar rust voorop staat. Dit authentiek pareltje, een waar oord van gastvrijheid dat werd ondergebracht in 4 herenhuizen in het centrum van het romantische Brugge, ligt aan de boorden van de Spiegelrei.

Kamers
Er zijn 44 kamers en suites, die in vier categorieën werden opgedeeld : Cosy (3), Charming (33), Great (6) en Exceptional (2). Alle kamers zijn op een heel aparte manier ingericht en ze zijn erg groot. Twintig van hen kijken uit op de Spiegelrei terwijl de andere een uitzicht bieden op de tuin. Sommige kamers beschikken zelfs over een privé-terras. De charme van dit heel bijzonder hotel wordt nog onderstreept door de weldoordachte mix van zowel antieke als hedendaagse meubels en decoratieve elementen en door de aanwezigheid van alle moderne comfort. Blikvangers in de ruim bemeten badkamers, die baden in het daglicht, zijn b.v. de heldere stenen vloeren en muren. Dat alles maakt van een verblijf in dit hotel een onvergetelijke gebeurtenis. 

Geschiedenis
De geschiedenis van de 4 herenhuizen, die samen Martin’s Relais vormen, gaat terug tot de XVIIde euw. Toentertijd besliste de gouverneur van Amsterdam in Brugge een buitenverblijf te bouwen, langsheen het kanaal dat de toegangspoort tot de stad was voor handelaars uit heel Europa. Later werden nog andere statige panden aan weerskanten van dit uitzonderlijke gebouw opgetrokken. Die vormen nu één geheel dat vooral omwille van zijn prachtige architectuur en binnenhuisinrichting hoge ogen gooit.

Brugge
Brugge is een van de mooiste steden van Europa en heeft een sprookjesachtig centrum dat de tand des tijds heeft doorstaan. De stad heeft  nog een middeleeuwse uitstraling omdat deze weinig heeft geleden door de Industriële Revolutie. Maak een mooie wandeling langs de kanalen (de Reien) en over de eeuwenoude bruggetjes. In het oude centrum vindt u mooie pleinen en straatjes boordevol terrassen, waar u heerlijk bourgondisch kunt genieten.

Omgeving
Martin’s Relais, dat gevestigd is in een rustige wijk op een boogscheut van de Grote Markt, grenst aan het immer kabbelende water van de « Spiegelrei » die verderop uitgeeft op een ander kanaal, « Dijver » genaamd. Een buitenkansje dus voor al diegenen die dromen van een rustig verblijf in het verleidelijk decor van de stad Brugge met haar rijke geschiedenis.

Onze tarieven

M Relais room c.jpg
Online aanbod

Romantisch overnachten in Brugge

Kom genieten van het superromantische Brugge. Schitterend stadscentrum. Leuke winkeltjes en goede restaurants.
75,-
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?