Martin's Patershof (B)***TIP***
TIP
Beoordeling: 5
MECHELEN / ANTWERPEN

Martin's Patershof (B)

Overnachten in een schitterend verbouwde kerk (!) in Mechelen. De kamers zijn werkelijk fenomenaal. Overnachten in deze locatie heeft iets magisch! U zult een verblijf hier niet snel vergeten.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 69,50

Dit zeer bijzondere hotel ligt in het hart van het historische Mechelen en biedt unieke accommodatie in een voormalige kerk met klooster. De luxe kamers bieden een stijlvol verblijf in deze schitterende stad. De kerk is adembenemend fraai verbouwd tot een hotel, waarbij de oorspronkelijke bouw van de kerk niet is aangetast (gebouw in gebouw, vergelijkbaar met Museum Hermitage in Amsterdam). Nooit eerder heeft u glas in lood in een kerk van zo dichtbij kunnen ervaren.

Het ontbijt wordt geserveerd in het gedeelte bij het voormalige altaar. Dit altaar is echter in tact gebleven. Ook dit is een bijzondere ervaring, met respect voor de religieuze elementen.

Martin's Patershof beschikt over rustige kamers in het centrum van de stad, dicht bij alle belangrijke bezienswaardigheden. Iedere morgen kunt u de dag beginnen met een gezond ontbijtbuffet voor het altaar in het oude kerkgebouw.

De smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een minibar en een eigen badkamer met badjassen. Geniet van de combinatie van originele en authentieke elementen met een moderne inrichting en design. 

Er zijn diverse kamertypes waaronder Cosy, Charming en Great.

Er worden dagelijks rondleidingen georganiseerd. Vraagt u bij de receptie om het tijdstip. Dit is een absolute aanrader.
Dineren en lunchen kunt u in het centrum van Mechelen, of, wanneer het inbegrepen is in het arrangement in restaurant de Kroonbrug.

Martin's Patershof is het hele jaar door geopend. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

 

Onze tarieven

Patershof glas-in-lood kamer.jpg
1 nacht of meer

PatershofOvernachting

Genieten in een prachtige kamer in dit schitterende gebouw in Mechelen. Afhankelijk van het kamertype slaapt u in een deel van de kerk met glas in loodramen of pilaren in uw badkamer.
69,50
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?