Romantik Schloß-Hotel Kurfürstliches Amtshaus Dauner Burg (D)***TIP***
TIP
Beoordeling: 4
DAUN

Romantik Schloß-Hotel Kurfürstliches Amtshaus Dauner Burg (D)

Dit paleishotel staat op het terrein van het voormalige kasteel van Graaf von Daun, niet ver van de wijngaarden van de Ahr, de Rijn, de Moezel en de Saar.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 67,50

Ervaar de pure natuur temidden van het unieke, vulkanische landschap van de regio Vulkaneifel, met zijn kratermeren, en geniet van het prachtige uitzicht over het kleine kuuroord Daun.

Het hotel weet traditie op een succesvolle wijze te combineren met moderne gemakken, en biedt stijlvolle antieke meubels. Ontspannen kunt u in de spa met sauna, stoombad, zonnebank en natuurlijk zwembad.

Er zijn 28 kamers. 

Hotelinformatie
Ontspan op onze schilderachtige zonneweide en ervaar de magie van het prachtige landschap. Voor evenementen bieden wij drie evenementenkamers met moderne technologieën.

Eten en Drinken
In het restaurant kunt u genieten van magische momenten, een uitstekende keuken en beleefde service. U wordt verwend met lichte en geraffineerde gerechten, allen bereid met creativiteit en een gezonde dosis Franse savoir-vivre. Fijnproevers kunnen zich verheugen op de perfecte combinatie van onze stijlvolle sfeer, lekker eten en voortreffelijke wijnen.

Kamerinformatie
Alle kamers ademen de exclusieve sfeer van een koninklijk vertrek. Geniet van een goede nachtrust in een comfortabel hemelbed en ervaar de bijzondere sfeer van de met antiekstukken ingerichte kamers.

Omgeving
De Eifelregio betovert haar bezoekers met een bijzonder landschap. Geurige bossen, diepblauwe meren en een groot aantal sportactiviteiten en culturele attracties zijn de beste ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

Onze tarieven

daun mist.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting Dauner Burg

Genieten op een sprookjesachtige plek.
67,50

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?