Dream Castle Hotel (F), Beleef het bij Disneyland Parijs
Beoordeling: 4
DISNEYLAND PARIJS

Dream Castle Hotel (F)

Beleef het bij Disneyland Parijs

Gigantisch kasteelhotel (nieuwbouw) op enkele minuten van Disneyland Parijs. Leuk voor stellen en families (suites).

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 70,-

Het Dream Castle Hotel is een uniek viersterrenhotel, gemodelleerd naar een klassiek 17e-eeuws kasteel. Het ligt in Disneyland Parijs en wordt omgeven door groene tuinen en een prachtig meer.

Het 400 kamers tellende Dream Castle hotel heeft een historische inrichting en combineert de culturele, literaire en architecturale geschiedenis van het oude Europa om zo een unieke, magische sfeer te creëren.

De kamers en suites zijn ruim ingericht en bieden de rustieke charme van een koninklijk kasteel. Alle kamers bieden een aantrekkelijk uitzicht en zijn voorzien van kabeltelevisie, internetverbinding en badkamers met bad en douche. Kamers voor mensen met een handicap zijn beschikbaar op aanvraag.

U kunt heerlijk ontspannen en tot rust komen in de Dream Castle Spa dat beschikt over een zwembad, sauna, stoomkamer, jacuzzi, fitnessruimte, massageruimte en een scala aan schoonheidsbehandelingen.

Onze tarieven

Dream castle kamer a1.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting Dream Castle Disney

Een droomkasteel hotel vlakbij Disneyland Resort Parijs! Leuk in combinatie met een bezoek aan dit attractiepark of op doorreis.
70,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?