La Malcontenta (Spanje)
Beoordeling: 5
GIRONA

La Malcontenta (Spanje)

Bijzonder stijlvolle en luxe accommodatie die is gevestigd in een prachtig gerenoveerde historische boerderij uit de 19e eeuw (masia). Het ligt temidden van een enorme en indrukwekkende tuin vlakbij Palamós, in Catalonië, een zeer fraaie streek rondom Barcelona/Girona). Met geweldig restaurant.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 90,-

Typisch Spaanse zeer luxe verbouwde boerderij (masia) met 14 suites, waarvan 11 in de eigenlijke masia, het hoofdgebouw, en 3 buiten het gebouw met een tuin. Er is een  bibliotheek, een bar, massagesalon, een sport – en recreatie ruimte, een buiten zwembad, en fietsen.

Op het landgoed is een van de antieke gebouwen gerestaureerd en omgevormd tot gastronomisch restaurant. Het is tevens open voor nit hotelgasten. Men kan hier van traditionele en innovatieve gerechten genieten uit de Mediterrane keuken en de typische keuken van de Emporda. Het hele jaar door kan men gedurende de dag in de Malcontenta genieten van de vrede en rust die zijn fantastische omgeving biedt, en tijdens de nachten een bijna magische lucht inademen. U kunt in het restaurant lunchen en dineren.

Interieur
Het interieur heeft een bijna paleiselijke stijl. Witte wanden en houtwerk, goed bewaarde gewelfde plafonds en een prachtige houten vloer, samengesteld uit oude Franse eikenhouten planken, die een warme sfeer aan de ruimte geven. Dat alles leidt tot ruime en schiterende ruimtes waar je meubels uit alle delen van Europa kunt vinden (Frans, Russisch, Orientaals, maar ook zeer modern). Veel elementen ziet u terug in verschillende ruimtes en suites, zodat er een eenheid in sfeer ontstaat. In de bibliotheek kunt u op de heerlijke ruime banken wegkruipen en wegdromen in een van de vele boeken uit de oude Franse wandboekenkast. Een must voor de boekenwurm en liefhebber van literatuur.

Kamers 
Alle kamers hebben een eigen badkamer, mini bar, een plasma tv,  een dvd en stereo speler, een kluisje, verwarming, air conditioning, telefoon en een internetverbinding.

Dineren
Het restaurant staat los van het hoofdgebouw en wordt omringd door ramen en donker houtwerk. Het plafond wordt opgeluisterd door enorme Parijse art deco lampen. Om de met witte lakens opgemaakte tafels, zijn veel verschillende soorten stoelen geplaatst. Langs de muren staan Franse kamerschermen uit de 17de eeuw, gedecoreerd met op orientaalse bloemen geinspireerde afbeeldingen. De diners zijn niet in de arrangementen inbegrepen maar u kunt uiteraard ter plaatse een reservering maken.

Tussen 1 november en 1 april is deze locatie gesloten op zondag en maandag.

 

 

Onze tarieven

Malcontenta aanzicht.jpg
Online aanbod

LandhuisOvernachting La Malcontenta

Verblijf op een unieke historische locatie en geniet van het al het moois dat Spanje u te bieden heeft. U vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Hoe fijn is dat!
90,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?