Librije's Hotel (NL), Zwolle ***NIEUW***
NIEUW
Beoordeling: 5
OVERIJSSEL

Librije's Hotel (NL)

Zwolle

Prachtige locatie van meesterkok Jonnie Boer en zijn vrouw Thérèse.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 90,50
Het hotel bevindt zich in een voormalige 18e eeuwse vrouwengevangenis, bijzonder dus!

Librije's Hotel is gevestigd in een bijzonder gebouw in het historische centrum van Zwolle. Deze voormalige vrouwengevangenis dat nu als hotel fungeert, dateert uit de 18e eeuw. Het biedt stijlvolle kamers en een restaurant met 2 Michelin-sterren. 

De kamers en suites van Librije's Hotel zijn uniek en luxueus ingericht. Alle kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en een minibar met gratis drankjes en versnaperingen. De badkamer shebben een groot bad of een douche.

In Librije's Atelier worden diverse kook- en wijncursussen gegeven. Er is ook een winkel met wijnen en zelfgemaakte delicatessen. De keuken van Restaurant De Librije gebruikt natuurlijke ingrediënten en lokale producten. In de lounge kunt u genieten van aperitieven of cocktails.

Librije's Hotel bevindt zich op 10 minuten lopen van het Stedelijk Museum Zwolle. In 20 minuten loopt u naar het treinstation van Zwolle. Met de auto is het 30 minuten naar het centrum van Apeldoorn. 

Het hele jaar geopend.

Onze tarieven

Librije's Hotel entree.jpg
NIEUW
Online aanbod

Bijzondere overnachting

Genieten van een schitterende omgeving, prachtige kamers en zalig eten. Wat wil een mens nog meer dan alleen maar hier te genieten! U verblijft in de schitterend verbouwde voormalige vrouwengevangenis in Zwolle.
90,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?