Kloosterhotel Elsendael (NL)
Beoordeling: 4
NOORD-BRABANT

Kloosterhotel Elsendael (NL)

Klooster Elsendael is gevestigd op de plek van een voormalig klooster en biedt een prachtige symbiose van geschiedenis, cultuur en moderne luxe, waarbij uw innerlijke gezondheid niet over het hoofd wordt gezien.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 60,-

Het moderne ontwerp gaat op harmonieuze wijze samen met de historische kenmerken die zo typerend zijn voor dit gebouw. Een wandeling door de tuin is als een reis door de tijd en u zult er genieten van de rust en de schoonheid. Er zijn maar liefst 19 comfortabele kamers. De ambiance en de unieke ligging zorgen ervoor dat het hotel een klasse apart is. 

U zult overal de rijke historie ervaren door de dikke kloostermuren, zoals in de authentieke kloostertuin, de hotelkamers en de evenementenruimte. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die dit klooster te bieden heeft. De hotelkamers hebben een strakke en moderne inrichting. Deze inrichting sluit echter wel aan op de historische details die nog overal in het pand aanwezig zijn.

Omgeving

Het prachtige Bergerbos ligt achter een bocht in de rivier de Oude Maas en de Duitse grens ligt iets verderop; een prachtige omgeving!

Boxmeer kent een lange en rijke historie, er zijn diverse oude gebouwen die aan die tijd doen denken. Zo heeft Boxmeer de oudste lindeboom van Nederland en kunt u heerlijk op een bankje kijken naar het rijzen en dalen van schepen in een sluis in de Maas. De locale VVV heeft diverse fiets– en wandelroutes die u langs deze historische plekken voeren. Daarnaast heeft Boxmeer een uniek buitengebied dat uitnodigt tot het maken van lange wandelingen en fietstochten, maar ook watersportliefhebbers kunnen zich uitleven op de rivier de Maas.

Op loopafstand van het Klooster is een sportcentrum gelegen waar u op verschillende manieren aan sport en ontspanning kunt doen. Er zijn diverse bijzondere musea en attracties in de omgeving van het Klooster, zo is er bijvoorbeeld een cultureel centrum met een klein theater, waar maandelijks geëxposeerd wordt.

Onze tarieven

Elsendael kamer b.jpg
1 nacht of meer

KloosterOvernachting Elsendael

Kom genieten op deze bijzondere plek in het oosten van Noord-Brabant.
60,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?