Groepskasteel bij Auxerre (F), Prive kasteel met zwembad (tot 30 pers.) ***groepen tot 30 pers***
GROEPEN TOT 30 PERS
Beoordeling: 5
BOURGOGNE

Groepskasteel bij Auxerre (F)

Prive kasteel met zwembad (tot 30 pers.)

Een ideale locatie voor groepen tot 30 personen. Met diverse appartementen en een grote gemeenschappelijke ruimte. Met buitenzwembad. Zeer gemakkelijk aan te rijden vanuit Nederland en België. Te boeken per weekend en per week.

BOURGOGNE ♦ LEVEN ALS GOD IN FRANKRIJK ♦ WIJNGAARDEN ♦ GENIETEN ♦ BELEVEN ♦ SAMEN
 

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl 

Dit 18e eeuwse groepskasteel ligt in het noorden van de Bourgogne vlakbij het leuke en waterrijke Auxerre. Het kasteel is compleet gerenoveerd en voorzien van moderne badkamers en keukens, waarbij de oude elementen zoveel mogelijk bewaard zijn gebleven. Er is een prachtige grote tuin met een 19e eeuwse fontein, waaromheen een terrras is aangelegd.

Indeling kasteel
Er bevinden zich in het kasteel appartementen  met eigen keukens en badkamers. In totaal zijn er 4 appartementen met 14 slaapkamers en 9 badkamers. Er is echter op de begane grond een grote eet/woonkamer en een keuken die groot genoeg is om te koken voor de groep.

Bent u met meer dan 30 personen dan kunnen de overige personen in de buurt overnachten maar overdag en 's avonds gewoon op het kasteel verblijven. Dit kan in overleg geregeld worden.

Omgeving
Wandelen, fietsen, golfen en zweefvliegen zijn de meest voor de hand liggende activiteiten. Een 18-holes golfbaan (25 min.) en een 9-holes golfbaan (20 min.) bieden allebei uitzicht op een prachtig chateau. Maar u kunt ook kilometers lang het Canal de Bourgogne volgen, zwemmen in de Armançon of paardrijen in de velden en bossen. Voor de kinderen is er in buurt een avonturenpark.

Een bezoek aan de stad Auxerre is zeker de moeite waard. Er is in en rondom de stad veel watersport en u kunt op en langs de rivier schitterende tochten maken.

Liefhebbers van brocante kunnen hun hart ophalen. Elk weekend wordt er wel ergens in de omgeving een ”vide grenier” ofwel een brocante met rommelmarkt georganiseerd. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om de vele kastelen en abdijen te bezoeken. In de zomer worden er talrijke klassieke concerten gegeven tijdens allerlei festivals in kastelen en middeleeuwse dorpjes in de omgeving.

U kunt het kasteel per weekend of per week huren. In overleg voor afwijkende periodes.
Er wordt om een non-refundable aanbetaling van 25% bij uw reservering gevraagd. Restant maximaal 14 dagen voor aankomst.
Annuleren kan tot 14 dagen voor aankomst.

De eigenaren wonen eveneens in het kasteel maar zullen vrijwel onzichtbaar voor u zijn tijdens uw verblijf.

Huurprijs is inclusief beddengoed, electra, schoonmaak etc.

Het zwembad wordt dagelijks schoongemaakt.
Er zijn 2 bbq's (houtskool)
Er zijn basisvoorzieningen voor de eerste dag van uw verblijf voorzien (toiletpapier, vaatwasserblokjes, vuilniszakken etc.) U dient e.e.a. zelf verder aan te vullen.

Er is geen tv in het kasteel, echter wel wifi en Netflix kan zonder problemen gebruikt worden.

Er zijn 3 babybedjes en 2 kinderbedjes tot 9 jaar en 1 tot 5 jaar. Er zijn 2 kinderstoelen en er is 1 baby verschoontafel.

Hond mag mee à € 50 per week. Let op er zijn katten en een pony aanwezig.

Aan te rijden in 5 uur vanuit Nederland. Dichtsbijzijnde vliegveld is Parijs (autohuur) of Troyes.

Prijsopgave via info@kasteelovernachtingen.nl

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?