Chateau la Cheneviere (F), Geweldige plek vlakbij vissershaven en de D day stranden
Beoordeling: 5
NORMANDIE

Chateau la Cheneviere (F)

Geweldige plek vlakbij vissershaven en de D day stranden

Chateau la Cheneviere is een prachtig kasteel op het schiereiland van Normandië en ligt dichtbij Omaha Beach (WO II) en andere stranden. Een prachtige plek die als uitvalsbasis kan dienen voor uw verblijf in dit historisch zeer interessante deel van Frankrijk.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 146,-

Chateau la Cheneviere is gelegen in een park met prachtige oude bomen. Het is een traditioneel Normandische kasteel, dat zowel de elegantie van een vroeger tijdperk en de warmte van een Engels herenhuis in zich huist. Elke kamer is bijzonder ingericht in een eigentijds ontwerp. U ontvangt hier de beste service in de stijl van een Grand Hotel evenals de warme gastvrijheid die typisch is voor Normandië. De keuken is Frans met o.a. schaal-en schelpdieren en lokale producten.

Gelegen dichtbij Omaha Beach, het bekendste D-Day strand. Vanaf hier kunt u historische routes van de bevrijding van Europa rijden. Het dichtsbijzijnde stadje is Port en Bessin, een leuke havenstad met een markt op zondagochtend. Er zijn hier goede restaurantjes. Het strand is bekend om zijn jacobsschelpen (duizenden). Vanaf het strand kijkt u naar Avranches.

U kunt vanaf hier ook schitterende dagtochten maken langs de vele manoirs en kastelen van Normandië. Ook de havenplaatsen St. Vaast la Hougue (grootste oesterkwekerij van Frankrijk), Barfleur (behoort tot de mooiste dorpen van Frankrijk), Carteret (grote stranden, hoge rotsen) en Granville (badplaats) zijn zeer de moeite waard. Vanuit het kasteel kunt u ook een tuinenreis maken.

U kunt desgewenst dineren in het gastronomische restaurant dat grenst aan de schitterende tuin.

Er zijn 29 kamers.

Onze tarieven

Cheneviere lounge buxus.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting

Verblijf in een schitterende kamer naar keuze nabij de zee en een golfbaan. U gaat alleen maar genieten!
146,-

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?