Kasteel Chateau Wittem (NL), Ontspannen en onthaasten in het zuiden
Beoordeling: 5
LIMBURG

Kasteel Chateau Wittem (NL)

Ontspannen en onthaasten in het zuiden

Het imposante kasteel ligt in een van de mooiste dalen in Limburg, de Geulvallei: een streek die zich uitstekend leent voor actieve ontspanning. Er is een goed restaurant.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 47,50

Het imposante Kasteel Wittem ligt in een van de mooiste dalen in Limburg, de Geulvallei: een streek die zich uitstekend leent voor actieve ontspanning. Wandelen, fietsen, golfen, alles is mogelijk. De Ardennen en Eifel zijn vlakbij. De ambiance in het kasteel is zeer aangenaam, overbodige franje ontbreekt. Hier heerst een perfecte harmonie tussen comfort, sfeer, rust, gastvrijheid, stijl en culinaire klasse. Met 12 kamers, dus heel kleinschalig.

Eten en drinken
In het restaurant in de Prinsenzaal zijn 40 zitplaatsen. Traditie en kwaliteit geven hier de toon aan.

De omgeving
Kasteel Wittem ligt verscholen in een van Zuid-Limburgs mooiste dalen: de Geulvallei.
De Geulvallei is genoemd naar de snelstromende rivier de Geul, die het 3 ha grote park met zijn eeuwenoude bomen en pittoreske slotgrachten omzoomt. De directe omgeving biedt vele mogelijkheden tot ontspanning, zoals wandelen of fietsen door bossen en over heuvels, zwemmen, tennissen, paardrijden, vissen of golfen. De imposante, overweldigende natuurgebieden van de Ardennen en de Eifel liggen met 45 autominuten binnen uw bereik. 

Onze tarieven

Wittem kamer i.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting kasteel Wittem

Heerlijk genieten in een bijzonder kasteel in Zuid-Limburg
47,50
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?