Chateau Ermenonville, Aan de oostkant van Parijs (F)
Beoordeling: 4
FRANKRIJK - TEN OOSTEN VAN PARIJS

Chateau Ermenonville

Aan de oostkant van Parijs (F)

Prachtig gelegen klassiek kasteel in de bossen ten oosten van Parijs. Een minder bekende maar zeer fraaie streek van Frankrijk. Een goede combinatie voor een bezoek aan Parijs, de kastelen boven en onder Parijs en Disneyland Parijs.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 50,-

Dit kasteel noemt zichzelf een waar paradijs. Dat moet u misschien zelf beoordelen. Het Chateau d'Ermenonville ligt bij de plekken en het park waar Jean-Jacques Rousseau zijn laatste levensjaren doorbracht. De tijden herleven...er zijn veel authentieke details.

De goedkopere kamers hebben wat verouderde faciliteiten, houdt u hier rekening mee.

Door de schaduwrijke begroeing rondom het kasteel schijnen prachtige kleuren, ziet u een overdaad aan bloemen, hoort u het kabbelen van het water en het gezang van duizenden vogels. Een oase van rust.

Ontdek hier de Franse manier van leven in deze prachtige uiting van 18e-eeuwse Franse architectuur.

Chateau d'Ermenonville is gemakkelijk te bereiken, u neemt de afslag Meaux bij de péage op de A1 (ter hoogte van Chantilly). U rijdt dan door het binnenland ten oosten van Parijs, via prachtige glooiende wegen en kleine leuke dorpjes.

Het kasteel is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Château de Chantilly, Parijs, Disneyland Parijs en nieuwe ontdekkingen als de streek van Brie, Coulommiers, Meaux, Provins (middeleeuws dorp) en misschien wel iets verder naar Melun en Chateau Vaux-le-Vicomte (met op zaterdagen bezoek bij kaarslicht - een van de meest romantische plekken van Frankrijk!!!). De webrdactie kent deze relatief onbekende streek heel goed en kan hem u ten zeerste aanraden.

Uitchecken mag tot 12.00u

Er zijn 50 kamers (niet in de torens)

Onze tarieven

Ermenonville aanzicht1.jpg
online aanbod

KasteelOvernachting Ermenonville

Een bijzondere plek ten oosten van Parijs, een mooie streek om te ontdekken. Ook ideaal in combinatie met een bezoek aan (Disneyland) Parijs.
50,-
Rubrieken
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?