Chateau du Lac (B)
Beoordeling: 5
BRUSSEL / GENVAL

Chateau du Lac (B)

Chateau du Lac is een kasteel hotel in België, gelegen aan de oevers van het meer van Genval; een geweldige locatie voor een romantisch verblijf. Op 30 minuten rijden van Brussel! Kinderen tot 12 jaar gratis.

Arrangementen

1 arrangementen
vanaf 69,50

Chateau du Lac is het enige vijfsterrenhotel in het zuiden van Brussel. Het kasteel ligt aan de oever van een romantisch meer, in een prachtige groene omgeving op korte afstand van Brussel.


De luxe kamers bieden comfort en gemak en zijn ingericht met de mooiste materialen. In Genval Les Bains, het trendy restaurant met in de zomer een terras, kunt u genieten van de fusiongerechten die onze chef-kok voor u bereidt. De Kingfisher Bar en Patio is ideaal voor een laatste drankje en biedt een ruime selectie aan Belgische bieren.

Op het dak van het Chateau Du Lac vindt u "Martin'Spa and Bodywhealth" met fitness, sauna, hamman, jacuzzi en relaxatie-zwembad (€ 30 per persoon per verblijf). Indien ook een behandeling wenst in de Spa kunt u contact opnemen met de receptie voor de openingstijden en de toegangsvoorwaarden.

Omgeving
Genval ligt in de vallei van La Lasne, met een overweldigende natuur en een uitstekend wandel- en fietsgebied. Op deze vallei heeft zich de slag van Waterloo afgespeeld. Het een uitstekend uitgangspunt om Brussel te bezoeken. Ook vindt men hier in een straal van amper 15 km niet minder dan 11 golfclubs. Elke eerste zondagmorgen van de maand is er een antiekmarkt op de Savel en voor de mooie winkels in Brussel moet u op de Avenue Louise zijn.

Martin’Spa Bodywhealth
De spa- en welzijnsruimte, op de bovenste verdieping van het Château du Lac, is dagelijks toegankelijk van 9u. tot 19u. (en van 9u. tot 20u. op woensdag en donderdag). Het fitnesscenter en de thermen zijn open van 7u. tot 22u. (en van 9u. tot 20u. tijdens de weekends en op feestdagen). De toegangsprijs bedraagt 30€ per persoon en geldt voor de hele duurtijd van uw verblijf (behalve indien al begrepen in uw verblijf).
In het relaxatiebad zijn de kinderen tijdens de weekends en op feestdagen welkom van 9u. tot 11u. en op weekdagen van 14u.30 tot 16u.30 en betalen dan 5,- € (<12 jaar) of 15 € (van 12 tot 15 jaar). De toegangsprijs bedraagt 30,- € per persoon en geldt voor de duur van uw verblijf.

In het weekend dient u een reservering voor het restaurant te maken, mits dit niet al is inbegrepen in uw arrangement.

 

Onze tarieven

Chateau du Lac avond.jpg
1 nacht of meer

KasteelOvernachting

Verblijf in dit romantische kasteelhotel aan het meer van Genval.
69,50
Wat voor locatie is het

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?