18e eeuws Isle Marie (F), Romantisch kasteel nabij Bayeux, St. Mere Eglise, Bayeux, D-Day Beaches
Beoordeling: 5
BASSE NORMANDIE

18e eeuws Isle Marie (F)

Romantisch kasteel nabij Bayeux, St. Mere Eglise, Bayeux, D-Day Beaches

Verblijf in een uitzonderlijk fraai en romantisch kasteel in Normandië. Ligt vlakbij Bayeux, de D-Day stranden en golfbanen aan zee. Hier moet u eigenlijk een keertje geweest zijn. OP DIT MOMENT NIET TE BOEKEN
Deze locatie accepteert GEEN Château Cadeau.

OP DIT MOMENT NIET TE BOEKEN
 

Dit privé kasteel ligt in Basse Normandie, in de streek La Manche, vlakbij de D-Day stranden Utah en Omaha, St. Mere Eglise, Bayeux, de Mont St. Michel en de grote havenstad Cherbourg. Het is een mooie plek van waaruit u de hele route van de invasie in Normandie kunt bezoeken. Maar ook een bezoek aan de havenstadjes St. Vaast la Hougue (oesterkwekerijen, Ile Tatihou en de 2 torens van Vauban - Unesco) en Barfleur zijn zeer de moeite waard. Of wat dacht u van de inmens grote stranden van Carteret en Portbail (zuidkant Manche). U kunt een schitterende route rijden langs de hoge kliffen en rotsen (Route des Caps). Het landschap is hier voor Nederlanders vreemd: koeien in weilanden die eindigen in rotsen en daaronder bevindt zich dan de azuurblauwe zee.

Gasten kunnen kiezen tussen luxueus ingerichte kasteelkamers of kasteelappartementen in het prachtige naastgelegen manoir. De inrichting van het kasteel en het manoir zijn vergelijkbaar. Verblijft u in het manoir, dan bent u uiteraard ook van harte welkom voor een ontbijt of drankje in het kasteel.

Het kasteel wordt omgeven door 100 hectare grond met riviertjes en bossen. Het kasteel is gebouwd op de grondvesten van een oud fort van de VIkingen en vormt in de winter een eiland in een moeras.... Het landgoed maakt onderdeel uit van een nationaal park.   

De familie en hun nazaten hebben meer dan duizend jaar op dit landgoed geleefd! Vandaag de dag bestaat het kasteel uit drie residenties: het kasteel, het manoir en de boerderij. Al deze ruimtes zijn ingericht en gedecoreerd met schitterende meubels en antiek. Gasten merken regelmatig op dat deze plek uitzonderlijke ontspanning en rust biedt.

In het seizoen wordt er op enkele dagen per week table d'hôte geserveerd.

Het kasteel ligt op 750 km van Utrecht en op 650 km van Maastricht.

OP DIT MOMENT NIET TE BOEKEN

Wat vindt u van onze kastelen en landhuizen?